Little black dress - niet alleen Audrey's geheime wapen

Toen Audrey Hepburn in 1961 in "Breakfast at Tiffany's" verscheen in een elegante, eenvoudige zwarte jurk die bioscoopgangers betoverde, maakte de "little black dress", ook wel LBD genoemd, modegeschiedenis. Er bestaat geen ander kledingstuk dat zo veelzijdig draagbaar en ongecompliceerd is.
Het klassieke kleine zwarte jurkje is de juiste keus voor op het werk maar ook voor bijzondere gelegenheden. Met verschillende accessoires, schoenen, jasjes en blazers creëer je diverse looks met slechts één jurkje. Daarom vind ik dat het de allrounder is die elke vrouw moet hebben.
Geen stress meer over de vraag "wat trek ik aan?" bij feestjes. Trek gewoon deze fantastische jurk aan en klaar is de outfit.
Het kleine zwarte jurkje heeft niet één vast model; de klassieker is echter een smal gesneden jurk, maximaal tot op de knie, die afhankelijk van de eigen stijl en stemming kan worden gestyled.
Bij nieuwere interpretaties wordt gespeeld met kant, nieuwe halssluitingen, verschillende lengten en nog veel meer details. Tegenwoordig is er een little black dress voor elke vrouw.

Ik ben helemaal verliefd geworden op het prachtige jurkje met kant uit de nieuwe Event Collection. Het opvallende kant aan de licht uitlopende rok, het mouwloze, getailleerde model, de zachte stof – gewoon geweldig!
Nu begint de tijd van feestdagen, tuinfeestjes, zomerse bruiloften, romantische zwoele avonden… er komt in elk geval zeker een bijzonder moment waarop ik mijn nieuwe lievelingsjurk zal dragen. Ik verheug me er al op!

Mijn top LBDs uit de exclusieve Event Collection: