SPORTY STYLE

Sporty Style

Kleding waarmee we ooit naar de sportschool gingen, dragen we nu gewoon in de stad: sportkleding is ondertussen ook perfect geschikt voor een dagje shoppen. Maar dat niet alleen. Sportieve outfits zien er soms zo elegant uit, dat je ze ook perfect naar je werk of naar een afspraak kan dragen.

SPORTIEF MET EEN ELEGANTE STIJLBREUK

Sportieve outfits worden steeds populairder. Dat is zeker geen wonder aangezien comfort steeds belangrijker wordt. De vraag blijft echter hoe een look die zo hard lijkt op onze sportkledij, erin geslaagd is een echte fashion highlight voor verschillende gelegenheden te worden.

Sporty Style

Wat is typisch voor de sporty stijl?

Het begon allemaal met sneakers die steeds populairder werden. Vandaag dragen we ze in alle vormen en kleuren. Joggingbroeken, hoodies en sportleggings lieten echter niet lang op zich wachtenen maakten al snel deel uit van de populaire sporty stijl. Galonstrepen zijn perfect om je kleding van een sportief detail te voorzien.Een sportieve look betekent niet dat je voor een afspraakje met vrienden exact dezelfde kleren draagt als voor een uurtje sporten. Stijlbreuken zijn hierbij belangrijk: het geheim voor een geslaagde sportieve look bestaat uit sportieve kledi ng met elegante items te combineren!

VERSCHILLENDE SPORTIEVE STIJLEN

Sporty Style

De uitdaging bestaat erin een outfit te creëren die er niet uitziet alsof je net uit de sportschool komt. Je outfit moet niet alleen sportief, maar ook elegant zijn! Je moet dus proberen een evenwicht te vinden tussen een sportieve look en een elegante street style.

Je kan een sportieve stijl creëren door gewoon een jeans en sneakers te combineren, maar er zijn ook heel wat spannendere mogelijkheden. Voor een modieuze stijlbreuk kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een midirok te combineren met een trui met capuchon en sneakers. Net zo eenvoudig als een jeans, maar toch net wat unieker.

MIDI MEETS HOODIE

Joggingbroeken zijn uitgegroeid tot echte must-haves, zeker als het om een sporty stijl gaat. Ze zien er casual uit en zijn zo comfortabel dat je ze gerust de hele dag lang kan dragen. In combinatie met een elegant shirt ben je zo klaar om de dag mooi gekleed door te komen. Sneakers zijn perfect voor deze look, zeker als je doorheen de dag heel wat stappen moet zetten. Heb je na je werk nog een afspraak in een leuke bar? Wat dacht je er dan van om de sportieve stijl van je broek te doorbreken met een elegante blouse? Een echte en stijlvolle stijlbreuk!

Op warme dagen kan je je joggingbroek even wat rust gunnen! Vervang hem door een rok in joggingstijl.

Hoodies en blazers zijn perfect voor een sportieve stijl. De hoodie ziet er dankzij deze combinatie veel eleganter uit, terwijl de blazer er net sportiever uit gaat zien. Een combinatie van een legging en een lange blouse zorgt voor hetzelfde effect. Afhankelijk van je humeur kan je je look afwerken met sneakers of pumps.

MOOIE STIJLBREUKEN

Sporty Style

OVERZICHT VAN DE SPORTY STIJL

  • De sporty look, waar we liever niet in zweten, maar waarmee we graag de stad in gaan, naar kantoor gaan of een avondje mee uitgaan, is een combinatie van sportieve kledingstukken en elegante combinatiepartners.
  • Joggingbroeken, sneakers, hoodies en kledingstukken met sportieve versieringen zoals galonstrepen zijn echte must-haves voor de sporty look.
  • Elegante blouses, fijne rokken en blazers zijn perfect voor een elegante stijlbreuk.

ONTDEK MEER STIJLEN