Cosy Style

Cosy Style

Wat is er nou mooier dan je na een lange, vermoeiende dag te laten verwennen met een comfortabele look en een gemakkelijke broek en een casual sweater aan te trekken. Maar kan dat ook met mooie kleding?

Altijd comfortabel

Het resultaat van comfortabel hoeft niet altijd een hobbezak te zijn. De Cosy Styles van Street One geven je outfit een casual, sportieve en natuurlijke touch. Het gaat erom dat jij je prettig voelt.

Cosy Style

Waarin onderscheidt zich de Cosy Style?

Jij zegt cosy, wij zeggen je prettig voelen - of het nu in je eigen huis of tijdens een wandeling is. In een handomdraai wordt de chill-look thuis een relaxte weekendlook voor buiten. En dat is precies wat je nieuwe comfortzone zo aantrekkelijk maakt: hij maakt indruk met een 100% feel-good-garantie gecombineerd met een coole comfy stijl. Het is moeilijk kiezen uit je feel good-favorieten van Street One, die met hun casual pasvorm en zachte materialen je absolute favorieten gaan worden. Behaaglijke truien, zachte gebreide jurken, je favoriete joggingbroek of de casual hoodie - met onze looks ga je nooit de fout en in je ziet er altijd goed uit.

WE VERGELIJKEN DRIE LOOKS

Cosy Style

Hier presenteren we 3 Cosy Looks van Street One die van jou een absolute blikvanger maken op de bank en als je naar de brievenbus loopt.

1. Chill-outfit - Deze outfit is perfect voor relaxte avonden bingewatching of als je knus op de bank wilt zitten met een deken en een goed boek. Wat voorop staat, is ontspanning en de chill-factor. Daarom is de eerste keuze hier een mix van zachte texturen en een wijde, casual pasvorm. Je kunt dus niet om behaaglijke vesten, zachte truien, cozy joggingbroeken, casual hoodies en comfortabele leggings heen.

EEN FEEL-GOOD-GARANTIE VOOR THUIS

2. Comfy and Sporty-outfit - Wie van comfortabel en sportief houdt, zal dol zijn op de Comfy and Sporty-Style. Want hier worden alleen onderdelen met elkaar gecombineerd die met stretch, prettige materiaalmixen en een fantastische pasvorm voor hoog draagcomfort en een coole look zorgen. De variaties zijn net zo divers als jij. Zo kun je dus van 's ochtends tot 's avonds in een joggingbroek en een casual shirt rondlopen, bij een vergadering in het thuiskantoor snel met een legging en lange blouse indruk maken of heel relaxed met hoodie en joggingbroek van het weekend genieten.

PERFECT MATCH - BEHAAGLIJK EN STIJLVOL

3. Weekend-outfit - Onze Cosy-Style kledingstukken hebben één voordeel: je wilt ze niet meer uittrekken. Is ook helemaal niet nodig. Want hier staat niet alleen comfort voorop, maar ook een stijlvolle Everyday Look. Gaat het niet? Onmogelijk! Je hebt maar een paar aanpassingen nodig om je klaar te maken voor een wandeling of om de comfortabele look in een elegante stijl om te zetten. Trek bijvoorbeeld in plaats van pantoffels sneakers aan, combineer die met een stijlvolle muts en een zachte sjaal of een coole omslagdoek en je kunt gezien worden. Door je stijl aan te passen kun je ook snel en gemakkelijk 's middags vrienden op de koffie uitnodigen. Combineer gewoon de hoodie met een comfortabele rok en de casual Cosy-Outfit van Street One is klaar voor jouw bezoek.

ZACHT, COMFORTABEL - JUST COSY

Cosy Style

CHECKBOX

  • Dankzij de behaaglijke look kun je in een handomdraai van een chiller-look een look voor elke dag maken. Gewoon een chic accessoire of een stijlvolle jas erbij combineren en klaar ben je.
  • Je lijkt haast te dromen als je de zachte materialen en de nonchalante pasvorm van Cosy-Pieces draagt.
  • Als je lef hebt: ga voor de stijlbreuk! Zo kun je hoodies voortreffelijk combineren met jersey rokken, leggings met lange blouses of joggingbroeken met blazers.

ONTDEK MEER STIJLEN