Rok of broek? De keuze is aan jou!

Hallo lieve lezeressen, het is weer zondag.Vreemd genoeg moet ik ineens weer denken aan “Immer wieder Sonntags” van Cindy & Bert uit de jaren ’70 en dat heeft allemaal te maken met de nieuwe modetrend die uit de jaren ’70 is overgewaaid. Nu hoef je niet meer te kiezen tussen een rok of een broek. Geef de broekrok een hartelijk welkom!
Zoals gezegd komt de trend uit de jaren ‘70, want de broekrok was toen echt “en vogue”.

Misschien omdat hij voor de eerste generatie feministen het gevoel dat je een broek droeg combineerde met de look van een rok. Vandaag viert de broekrok, ook bekend onder de mooie Franse naam culotte, zijn comeback.

Dat hebben we niet zozeer aan het feminisme te danken, maar veel meer aan de Belgische modeontwerper Hedi Slimane, die al in 2019 de broekrok het middelpunt maakte van zijn collecties en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit onze garderobes.

Wat er zo goed aan is? Het dragen en stylen de broekrok is gemakkelijker dan je misschien denkt. De diverse stoffen en variaties maken van hem een echte allrounder en daardoor vrij gemakkelijk te combineren.

Omdat de broekrok zelf al erg wijd is, moet je je shirt helemaal of in ieder geval een klein beetje in de broekrok stoppen om je vrouwelijke silhouet te benadrukken.

De foto waarop het model een rok draagt met dezelfde print als mijn broekrok is mijn keuze voor de broekrok met bloemenprint en het placement shirt.

Klinkt ingewikkeld, maar is het niet ;-) Bekijk mijn foto’s maar en laat je betoveren door de look. Ik verheug me enorm op de zomer, want ik weet zeker dat ik deze look over een paar dagen zal dragen ? Jij ook?

Tot aanstaande zondag, lieve lezeressen ...

XoXo, Jess

Shop the Look:

Neem contact met ons op

Service- en bestelhotline

Ma-vrij 08:00-18:00 uur
Gratis. De kosten voor mobiele telefonie kunnen afwijken.

Betaalmogelijkheden
Vooruitbetaling
Verzendmogelijkheden
PostNL - Logo
Social Media
Landenselectie