Voorwaarden voor levering en verzending

Gemakkelijk betalen en comfortabel laten leveren — zo werkt online shoppen bij Street One.

Betaal je aankoop veilig en gemakkelijk.

Kies uit de volgende betalingsmethodes wat jouw voorkeur heeft:

Creditcard
Vooruitbetaling
PayPal

Creditcard

Veilig online betalen met jouw Mastercard of met VISA — dat is heel eenvoudig. En omdat wij veiligheid van gegevens en jouw vertrouwen heel erg belangrijk vinden, biedt de SSL-codering ook een maximum aan veiligheid bij jouw betaling met creditcard. Alle bestel- en creditcardgegevens worden bij deze procedure enkel versleuteld aan ons doorgegeven.

Om te betalen met creditcard selecteer je tijdens het bestelproces heel eenvoudig "creditcard" als betaalwijze. Dan word je gevraagd de volgende creditcardgegevens op te geven:

  • Soort kaart (Mastercard of VISA)

  • Naam van de kaarthouder

  • Kaartnummer

  • Veiligheidscode

  • Vervaldatum

De naam van de kaarthouder evenals het kaartnummer en de vervaldatum vind je op de voorkant van jouw creditcard. De veiligheidscode is een driecijferig getal (de laatste drie cijfers van het getal in het veld voor de handtekening) op de achterkant van jouw creditcard. Deze zorgt voor meer veiligheid bij jouw betalingen op het internet.

Jouw betaling vindt plaats via een betaalformulier van het Computop PayGate-betalingsplatform.

De Computop Wirtschaftsinformatik GmbH is een producent van software voor banken en toonaangevende dienstverleners voor veilig betalingsverkeer. Als partner van het kredietwezen haalt Computop regelmatig een veiligheidscertificaat: de PayGate-server en de werkwijze richten zich naar de PCI-veiligheidsnorm van VISA en MasterCard, zodat je veilig online kunt betalen.

Levering

Wij leveren binnen België aan jouw thuisadres (factuuradres) of aan een ander afleveradres (bijv. je werkplek, hoteladres, adres bij kennissen, vrienden).

Gewoonlijk vindt de levering plaats binnen 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en als ontvangst van het geld bij vooruitbetaling is geregistreerd.

Leveringskosten

De levering is gratis. Alleen bij een orderwaarde van minder dan 24 euro rekenen wij evenwel 3,95 euro aan verzendkosten (inclusief BTW). Als u onder de grens voor gratis verzendkosten ter hoogte van € 24,– komt door het herroepen van een gedeelte van de bestellingen, dan worden achteraf € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Bezorging

De bezorging vindt plaats via de UPS.

Altijd weten waar jouw pakket zich bevindt
Met jouw e-mail met de verzendbevestiging sturen wij je een link mee, waarmee je gemakkelijk online altijd de status van jouw pakket kunt volgen.

Track and trace-post

  Pagina printen
Bestel nu zonder verzendkosten en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1