Linnen is een absolute allrounder: de natuurlijke vezel van vlasvezels is vooral in de zomer populair omdat hij ademend en daardoor verkoelend is en minder zweet veroorzaakt. Het materiaal is scheurvast en slijtvast. Linnen is ideaal is voor mensen met allergieën, want het heeft een antibacteriële werking en is pluisvrij.

Linen

Love

Linnen

ahoi!

Linnen - goed dragen en onderhouden

Linnen dragen: linnen heeft zijn kwaliteit bewezen en staat bekend om zijn natuurlijke, hoogwaardige uitstraling. Vanwege zijn eigenschappen is de natuurlijke vezel vooral in de zomer populair. De kledingstukken moeten niet strak zitten, maar licht en losjes vallen. Op kantoor, op vakantie of voor een wandeling door de stad - linnen is de perfecte accessoire voor elke gelegenheid.

Onderhoud linnen: linnen is bestand tegen hoge wastemperaturen, maar zuiver linnen mag niet hoger dan op 40 graden gewassen worden om zijn vorm te behouden. Een zacht wasprogramma met een geschikt wasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter is belangrijk. Het is het beste om een lage centrifugesnelheid te kiezen. Regelmatig wassen maakt linnen zachter en comfortabeler om te dragen. Onze tip: binnenstebuiten strijken!

Shop now!