Linnen ahoy - het is zomer!

Hallo schat, hoe was je week? Om het heel eerlijk te zeggen, ben ik zo langzamerhand aan vakantie toe. Wat ik nodig heb is zomer, zon en vrijheid.

In een artikel in Elle (Mode Magazin) staat dat als je een seizoen zoals de lente alleen met collecties zou kunnen uitdrukken, je waarschijnlijk elk model van top tot teen in linnen kleden. Er is bijna geen enkel ander materiaal dat zo typerend is voor een seizoen, een gevoel overbrengt en ook altijd tijdloos is.

Linnenvezels kunnen vocht opnemen en aan de omgeving afgeven waardoor linnen altijd een verkoelend effect heeft. Bovendien zijn artikelen van linnen altijd van hoge kwaliteit, omdat de vezels gemakkelijk deelbaar zijn en gesponnen kunnen worden. Linnen is bovendien pluisvrij, antistatisch en ademend.

Kleine onderhoudstip:

Omdat je linnen stoffen niet mag wrijven of schrobben, kun je de stof het beste bij de fijne was doen.

Linnen mag niet in de wasdroger. Omdat het textiel door droge hitte beschadigd raakt, moet het tijdens het strijken nog een beetje vochtig zijn.

Ondanks het linnengehalte van slechts 3% heb ik voor mijn look voor deze gestreepte blazer gekozen. Door de combinatie met viscose kun je hem gewoon lekker los en casual dragen.

Net als ik kun je de blazer combineren met denim of met een linnen broek of rok. Hieronder staan links naar een paar looks zodat je direct kunt shoppen.

Linnen ahoy dus - sla de komende week je slag, schat.

XoXo, Jess

Shop the Look:

Neem contact met ons op

Service- en bestelhotline

Ma-vrij 08:00-18:00 uur
Gratis. De kosten voor mobiele telefonie kunnen afwijken.

Betaalmogelijkheden
Vooruitbetaling
Verzendmogelijkheden
PostNL - Logo
Social Media
Landenselectie