Terug naar de blog

Lichte accenten in de herfst met baked orange

De laagstaande herfstzon in mijn gezicht en met een warme cappuccino in mijn hand door het park wandelen. Dat is wat ik wens voor de komende weekenden. Als de dagen korter worden is het tijd om zelf ook wat gas terug te nemen en gewoon even te genieten. Misschien heb ik wel geluk en zorgen de weergoden voor een gouden oktober.
Zo niet, dan heb ik alvast een kleine troost gevonden. Het heet baked orange en het is de nieuwe kleur in de Street One-oktobercollectie. Deze kleur is lekker warm en licht, net als de herfstzon – perfect om kleuraccenten mee aan te brengen in herfstlooks. Bovendien past de kleur ook goed bij mijn lievelingskleur blauw, en dus ook bij mijn all-time favourite: denim. Zo doet de herfstachtige somberheid me niets meer!

Nieuwkomers in baked orange:

Combinatiefavoriet denim:

02/10/2017 Maike
  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1