Drie hoeraatjes voor de joggingbroek!

Mesdames,

Chic en comfortabel tegelijk, dat kan toch niet? Jazeker! En hoe! Maar, first things first. Hallo allemaal! Ik hoop dat jullie week tot nu toe fijn verloopt. Bij mij wel, al ben ik wel gesloopt. De afgelopen weken was ik veel onderweg voor jullie, en heb ik veel tijd doorgebracht in de auto. Wie kent het niet, je moet er chic uitzien omdat je van afspraak naar afspraak gaat. Heel moeilijk is dat niet, maar het moet wel comfortabel zijn, anders wordt het al gauw minder leuk om er altijd tiptop uit te zien. Mijn missie is daarom: het vinden van een leuke outfit waarin je er geweldig uitziet, zonder je oncomfortabel te voelen...

Jullie raden het zeker al. Ja hoor... Ik heb niet alleen een sensationele look gevonden, maar ook een nieuwe lievelingsbroek. De oplossing voor mijn eigen raadsel is... drum roll... de joggingbroek. Niet schrikken of wegklikken, joggingbroeken zijn echt niet zo erg als je denkt! Ik deel de antipathie van sommigen tegenover joggingbroeken niet, hoewel de joggingbroeken van Street One, die door het hoge aandeel viscose zo zacht aanvoelen en fijn zitten, ook eigenlijk niet veel meer weg hebben van een joggingbroek! Zoals wel vaker gebeurt, wist ik direct toen ik de broeken een paar dagen geleden voor het eerst zag en even later ook kon passen, dat ze perfect zouden zijn voor op reis. De joggingbroek is gemakkelijk te combineren met een T-shirt. Draag daaroverheen een halsdoek. Of een chique witte blouse. Maar ook in combinatie met blauw-witte kleding vind ik ze geweldig, waarmee we meteen het maritieme thema kunnen oppakken.

Ik vind dat elegante looks ook supercomfortabel mogen zijn. En deze broek zit niet alleen geweldig. Hij kan ook zo gemakkelijk gecombineerd worden! En zo zijn we alweer aanbeland in de sportieve, vrouwelijke maand februari.

Ik voel me vrij. Ik voel me goed.
Jess