Jeans-trends 2023

Als je denkt dat jeans er alleen in blauw of zwart zijn, bekijk dan eens onze prachtige nieuwe items! Want de jeans-trends 2023 zorgen voor frisse kleuren en moderne highlights in jouw styling.

We zijn enthousiast over wat er aan komt en nemen je graag mee op een reis door de wereld van de jeans-trends 2023. Wij kunnen niet wachten om los te gaan met de frisse jeans-trends 2023! Ben je er klaar voor? Laten we dan snel beginnen!

Street One onthult: denim-trends! Was is er nieuw?

Doorsnee denims zijn verleden tijd: felle kleuren, nieuwe snitten en moderne details zijn slechts enkele van de must-haves die je dit seizoen kunt verwachten bij Street One. Jeans worden in 2023 kleurrijker, ruiger en individueler! We onthullen er hier meer over:

JEANS TREND #1 – Kleuren-update

Lenteachtige temperaturen en kleurrijke sfeermakers? Onze jeans-trends 2023 passen helemaal bij de warme helft van het jaar. Bij Street One vind je nu lichtere wassingen en bleached modellen waarmee je in de stemming komt voor de lente en de zomer. Denim klassiekers zoals onze jeans in de Bonny-style vind je nu in nieuwe blauwtinten en lenteachtige colored highlights. Als je ook van mode een goed humeur wilt krijgen, dan ben je bij Street One aan het juiste adres!

JEANS TREND #2 – Comfortabele fits

We hebben onze beproefde pasvormen op tijd geüpdatet voor het warme seizoen. Onze denimmodellen 2023 maken indruk met moderne highlights. Bij ons vind je nu casual mom jeans die je perfect met sneakers kunt combineren. Ook denimmodellen met bootcut zijn dit jaar niet weg te denken. Jouw jeans van Street One, cool met Easy Wideleg of Kick Flared, worden de ideale combinatie-accessoires voor het overgangsseizoen.

JEANS TREND #3 - Superzachte combinatie

Niet alleen met jeansbroeken gaan we nu richting lentemode en zomermode. We hebben bij Street One ook jeansjasjes en rokken en shirts van denim in ons assortiment. Als echte must-haves voor het overgangsseizoen kun je denims even goed indoor als outdoor dragen. Exclusief voor jou: sommige van onze denim-styles van Street One zijn gemaakt van het nieuwe free-to-move materiaal. Je persoonlijke welzijn is natuurlijk ook onderdeel van onze jeans-trends 2023.

Jeans-trends – op de juiste manier combineren!

Street One weet hoe!

Ongetwijfeld vraag je je af hoe je je jeans in 2023 het beste kunt combineren, zodat je altijd trendy bent? Maak je geen zorgen, wij van Street One weten hoe dat moet!

Natuurlijk hebben we ook voor de actuele jeans-trends 2023 de juiste stylingideeën voor je:

GEKLEURDE JEANS COMBINEREN? Dat doe je zo!

•Wat dacht je ervan om een pastelkleurige jeans van Street One met een wit T-shirt en coole sneakers te combineren? Hierdoor ontstaat een frisse look die perfect is voor de zomer.

•Als je liever felle kleuren hebt, draag dan een opvallende coloured jeans uit onze Street One-collectie en combineer deze met een neutrale top in zwart of wit. In ons assortiment basic shirts & tops zit er zeker iets voor jou bij. Met deze combinatie breng je je outfit in balans en leg je het accent op je nieuwe jeans uit onze collectie.

•Jeans in lentekleuren staan ook super bij een gestreepte blouse en sandalen. Hierdoor krijg je een relaxte en zomerse look die 's ochtends voor een goed humeur zorgt als het gaat om mode en lifestyle.

•Als je een casual look wilt, draag de gekleurde jeans van Street One dan met een basic top en slippers. Deze perfecte strandlook maakt van je denim van Street One ook de ideale accessoire in je reiskoffer.

•Als je meer lef hebt, probeer dan verschillende kleuren met elkaar te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pink jeans en een blauwe top? Zo maak je een statement en laat je jouw persoonlijke stijl zien. Krachtige statement-kleuren en felle kleuren zijn dit jaar echte jeans-trend-highlights en daarom een modieuze must-have.

CASUAL JEANS, ELEGANT STYLEN? Dat doe je zo!

•Wil je denims in losse snit ook eens elegant dragen? Geen probleem. Combineer je casual fit of loose fit jeans van Street One met een chic blouse of een elegante top om je look een verfijnde touch te geven. Een blouse met glinsterende details, een elegante opstaande kraag of een top van zijdeachtig materiaal zijn hiervoor heel geschikt.

•Om je outfit een upgrade te geven en er nog eleganter uit te laten zien, gebruik je hoogwaardige accessoireszoals fonkelende sieraden, high heels of een chic tas.

•Ook een klassieke of lange blazer uit onze collectie kan elke jeans in een handomdraai een upgrade geven. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een jeans in een absolute used-look in combinatie met een elegante blazer? De wassingen en destroyed details van een denim zijn de ideale tegenhanger van deze modieuze klassieker. Deze mix van een casual denim en een elegante top van hoogwaardig materiaal zorgt voor een extra verfijnde look. Modieuze freshness gecombineerd met vrouwelijke coolness - wat wil een vrouw nog meer?

•Voel je vrij om te experimenteren met verschillende kleuren en texturen in je styling. Verschillende materialen in één look zorgen altijd voor een interessant contrast. Je kunt eigenlijk haast niets fout doen, want denim is heel veelzijdig om mee te experimenteren.

DENIM ALLOVER? Dat doe je zo! (zonder dat het er genant uitziet)

•Denimmix: een combinatie van verschillende denim-wassingen zorgt voor lenteachtige looks met een extra twist. Met verschillende wassingen in frisse blauwtinten krijg je zin in de lente, de zomer en de zee.

•Basics neutraliseren: kies je voor een allover denim-outfit, maak deze dan af met neutrale basics. Bij Street One vind je je beproefde basiscollectie zowel in lentekleuren als in klassieke kleuren als donkerblauw, zwart en wit.

•Bij de denim allover look is het nog belangrijker om erg goed op de juiste pasvorm te letten. Om er zeker van te zijn dat jouw jeans perfect zit, bekijk onze fit guide en vind het ideale denimmodel voor jou.

•Vermijd bij deze combinatie modieuze overkill door te veel details, studs en borduursels. Als je dus voor de denim all-over look kiest, ga dan voor denim items zonder veel extra's.

•Contrasterende extra's: kies accessoires of schoenen in een andere kleur dan je denim-outfit om contrast te creëren en je look in balans te brengen. Deze truc helpt om het accent op je outfit te leggen zonder dat het er overdadig uitziet.

Denim- & jeans-trends: hier moet je bij je aankoop op letten!

Bij de aankoop van een jeans zijn er een paar dingen waarmee je op moet letten om ervoor te zorgen dat je het perfecte exemplaar vindt. Er zijn net zoveel verschillende pasvormen als er smaken, figuren en persoonlijke styles zijn. Skinny, rechte pijpen, casual, strakke pijpen, bootcut en nog veel meer – raadpleeg de Fit Guide van Street One om het perfecte model en de juiste maat te vinden.

Ook de stof die je kiest voor je denim speelt een belangrijke rol om je echt comfortabel te voelen. Street One-jeans maken niet alleen indruk met hun beproefde pasvorm en modieuze details. Met onze superzachte fabrics en stoffen zijn ze altijd heel comfortabel om te dragen. De hoogwaardige, free-to-move-stoffen van Street One maken je denim heel duurzaam en behouden hun vorm beter.

Jeans en denim broeken zijn al decennia een vast onderdeel van onze garderobe en zijn in de loop van de tijd steeds veranderd. Denims hebben talloze varianten en snitten, van de klassieke jeans met rechte pijpen tot de trendy mom jeans. Maar met Street One wordt het nu nog spannender, want de jeans trends 2023 hebben niet alleen nieuwe kleuren, maar ook vernieuwende designs en trendy details.

Dus als je op zoek bent naar een jeans die niet alleen trendy is, maar ook indruk maakt met een beproefde pasvorm en hoogwaardig materiaal, sla dan nu in de onlineshop toe. Met de actuele jeans-trends van Street One is het heel gemakkelijk om de perfecte jeans te vinden die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Frisse kleuren & moderne highlights: de denimcollectie van Street One

Hou je van onze jeans-trends 2023? Perfect, dan moet je zeker eens het complete assortiment denimmode van Street One bekijken. Jeans-trends & lifestyle-mode: in onze onlineshop vind je niet alleen klassieke denim broeken in verschillende pasvormen en wassingen, maar ook moderne highlights zoals jeansjasjes met opvallende borduursels of trendy jeansrokken in frisse kleuren en zomerse shorts.

Street One richt zich dit seizoen op nieuwe kleuren, comfortabele snitten en hele zachte materialen. Of het nu gaat om denim klassiekers, felle kleuren of subtiele details - de Street One onlineshop heeft voor ieder wat wils.

Het gaat bij ons eigenlijk om één ding: dat je je prettig voelt in je jeans van Street One en dat je je eigen stijl uitdrukt. Dat is tenslotte waar het bij mode om gaat: individualiteit en persoonlijkheid. Met dit in gedachten wensen we je veel plezier bij het uitproberen van de nieuwe jeans-trends van Street One!

Dus als je ook op zoek bent naar de perfecte denim look, sla dan nu toe! Met de denimcollectie van Street One ben je perfect voorbereid op de jeans-trends van 2023.