Echte must-haves: casual party styles

Vaak heb je een look nodig die je kunt dragen op verschillende gelegenheden. Vooral in december moet je vaak direct vanuit je werk naar een feestje – en dan heb je geen tijd om van outfit te wisselen. En wees eens eerlijk – waar is al die stress voor nodig als je ook gewoon een outfit voor beide gelegenheden kunt dragen?

Looks voor op het werk en het feest

Met een paar kleine stylingkneepjes overbrug je mooi het verschil tussen dagelijkse looks en feestlooks in de dagen voor kerst. Met kleine glansdetails breng je heel gemakkelijk de nodige glamour in je look. De beste combinatie van een casual look met een dosis glitter zijn de nieuwe printshirts met statements, pailletten en andere glanzende highlights. Die passen net zo goed bij een zwarte broek als bij jeans en zijn daarmee geschikt voor elke dresscode. Met een zachte jersey blazer combineer je de shirts voor overdag en 's avonds. Voor een chiquere gelegenheid draag je 's avonds ook nog een opvallende lipstick – en klaar!
Zo zijn soepele blouses zeer veelzijdig te combineren. Voor een feestlook combineer je de blouse met een ketting of accentueer je hem met een leuke riem. Met kleine blikvangereffecten tover je de outfit met een blouse snel om tot een casual party look.

Casual party styles voor jou