Beestachtig goed: Slangenprint

Hallo lieve lezer, omdat we nu niet naar de jungle kunnen reizen, neem ik je vandaag mee naar de dierentuin. We zijn helemaal in de ban van de snake- of slangenprint. Daarom ben ik op onderzoek uit gegaan…

Waar komt de slangenprint vandaan?

Sinds de jaren ’60 is de populaire look steeds opnieuw op de catwalk te bewonderen en dankzij Roberto Cavalli, Versace en Dolce & Gabbana is de trend ook nu weer helemaal in en zijn we enthousiaster dan ooit.

Hoe kan ik de slangenprint het beste combineren?

Voor de slangenprint gelden 3 regels:

1.Omdat er verschillende slangen zijn, zijn er ook verschillende slangenpatronen.Belangrijk: draag altijd maar één slangenpatroon. Hierdoor ziet je outfit er harmonischer uit.

2.Kies voor vloeiende en elegante materialen. Een nauwsluitende slangenprint ziet er al snel goedkoop uit en dat is iets wat we absoluut niet willen ;-)

3.Doe rustig aan met de accessoires. De slangenprint spreekt voor zich en heeft geen extra accenten nodig.

Of het nu gaat om een jurk, broek, shirt of blouse, de dierenprint kronkelt door onze hele collectie en zorgt voor frisheid, elegantie en vrouwelijkheid in onze looks.

Voor mijn look heb ik deze schitterende midi-jurk gekozen. Een absolute eyecatcher. Maar hieronder vind je nog veel meer over de nieuwe print. Veel plezier met browsen en vergeet de slang niet ;-)

XoXo, Jess

Shop the Look:

Neem contact met ons op

Service- en bestelhotline

Ma-vrij 08:00-18:00 uur
Gratis. De kosten voor mobiele telefonie kunnen afwijken.

Betaalmogelijkheden
Vooruitbetaling
Verzendmogelijkheden
PostNL - Logo
Social Media
Landenselectie