Alles opnieuw

Een terugblik. Precies een jaar geleden bedankte ik jullie dat ik zo warm werd ontvangen in de Street One-familie, en dat jullie me op alle mediakanalen het gevoel gaven dat ik welkom was. Nu, een jaar later, is dit kleine plantje uitgegroeid tot iets groters en sterkers. Jullie doen zo leuk mee met jullie comments en posts, waarmee jullie de socialemediakanalen van Street One op Facebook en Instagram verrijken. Jullie zijn me zeer dierbaar geworden, ladies. En ik wil graag van de gelegenheid gebruikmaken om in herhaling te vallen. Het moge duidelijk zijn dat ik jullie dankbaar ben!

Maar wat zouden onze wekelijke ontmoetingen zijn zonder onze suggesties en tips over blouses, tops, jurken, broeken, rokken en jassen? Outfits, stylings en modieuze combinaties die ons zo dierbaar zijn en accessoires die onze dag net ietsje mooier maken. Met mijn laatste tip op modegebied sluit ik dit jaar af. De geraffineerde jurk met strepen in zwart-wit is perfect voor de jaarwisseling, omdat het een prachtige blikvanger is. Aan de ene kant feestelijk, aan de andere kant knus. Laat me zeker ook even zien hoe jullie de jurk combineren op Facebook en Instagram. Of het nu met mijn favoriete sjaal is of op een heel andere manier.

Zo gaan we samen op een wolk van geluk naar het nieuwe jaar. Heel tevreden. Uitkijkend naar de toekomst. En altijd met heel veel plezier in het leven.

We zien elkaar in 2018 weer terug. Ik kijk nu al uit naar de komende twaalf collecties van Street One! En met een citaat van Audrey Hepburn neem ik afscheid van dit jaar: "Happy girls are the prettiest girls." Dus laat ons vooral gelukkig blijven!

Groeten van een gelukkige

Jess