Terug naar de blog

Zeg het met bloemen...

Beste lezers. Ik wens jullie een goed begin van de lente. Kerst is voor mijn gevoel nog maar net voorbij... Denken jullie bij het geven van bloemen eigenlijk van tevoren na over de symboliek van de planten? Ik hou van bloemen en vroeg me af welke betekenis er achter de bloemsoorten schuilt. Ik kwam een site tegen waarop ik las dat in China de bamboe voor lang leven staat. De zonnebloem staat voor vrolijkheid, de lelie onder andere voor elegantie, schoonheid, maar ook goddelijke genade. Wellicht komt daar de uitspraak "zeg het met bloemen" wel vandaan.

Ik vind het fijn om hierover na te denken, want ik word blij van elke bloem of boeket dat ik van anderen krijg, en mag dat wel eens wat duidelijker laten merken ;-). En nu begrijp ik wat anderen mij daarmee misschien wel willen vertellen. Het thema bloemen is ook overduidelijk aanwezig bij Street One deze maand. Misschien is het jullie al opgevallen – in de winkels of in de Street One-onlineshop – dat er veel bloemenhighlights in de collectie zitten. Ik ben dol op deze voorbodes van het voorjaar en heb daarom vandaag bewust besloten om een outfit te dragen die voor het begin van het bloeiseizoen van dit jaar meer dan welkom is.

De basis van de outfit is de casual, grijze Denim Jane. Aan de ene kant omdat hij de perfecte allrounder is voor ready to wear-outfits. Aan de andere kant omdat de jeans alleen al door de opvallende biezen een leuke blikvanger wordt. Het bikerjack biedt niet alleen op koude dagen bescherming tegen de kou, maar geeft mijn outfit van de dag tevens een stoer, rockachtig accent. De eigenlijke ster van mijn bloementhema is natuurlijk het materiaalmixshirt met de schattige bloemenprint. Ik word blij als ik alleen al naar het vrolijke shirt kijk. Goed nieuws voor degenen die denken dat dit te bont wordt: omdat het model zo mooi is en het materiaal zo heerlijk aanvoelt, is dit vrouwelijke kledingstuk ook verkrijgbaar in drie verschillende effen kleuren.

In mijn gedachten stuur ik jullie een groot, kleurrijk boeket. Speciaal voor jullie onder andere met veel witte rozen en flox. Ze staan voor loyaliteit en saamhorigheid...

Groeten van het bloemenmeisje ;-) Jess

Shop the Look

 • Leren bikerjack
  Productinformatie
  Leren bikerjack
  € 199.99140.00
  • -30%
  In de dressing room bekijken

Meer bloemen

11/03/2018 Jess
  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1