Voor altijd...

Iedereen heeft wel een favoriet kledingstuk, of niet soms? Zo'n kledingstuk dat een beetje voelt als een vriendin. Je hebt 's avonds al zin om hem de volgende dag weer aan te trekken. Een kledingstuk dat je altijd aan kunt trekken, omdat je je altijd goed voelt als je het draagt. Eerlijk zeggen – jullie herkennen dit wel, toch? Ik denk dat ik weer zo'n kledingstuk heb gevonden. Omdat het er prachtig uitziet. En voor zomervoorpret zorgt.

Mag ik hem even laten zien? Ik ben dol op de sweatjurk met de gestreepte structuren die de jurk zo'n bijzondere uitstraling geven. Daardoor is hij in mijn ogen nog veelzijdiger, omdat hij aan de ene kant heel sportief kan worden gedragen, maar ook netjes kan worden gecombineerd. Ik vind het belangrijk dat ik mijn kleding altijd universeel kan combineren. En ik vind dat hij bijvoorbeeld goed bij een stoer leren jack of een zeer kort jeansjack met een ronde hals past. Wie nog op zoek is naar een kleurrijk accent of een accessoire nodig heeft, dat voor mijn outfit van vandaag het puntje op de i is, raad ik de zwart/witte katoenen doek aan. Dat maakt de outfit niet alleen mooi af – het is bovendien een subtiel highlight. Daar hou ik van. Voor altijd...

Beste lezers, op 20.03. is het begin van de lente. Zelf kom ik dan direct in de vakantiestemming en denk de komende dagen vooral aan waar ik weer eens naartoe kan reizen. Wie weet – misschien kan ik daar in mijn volgende blogpost eens wat meer over vertellen.

Groeten van Jess

Shop the Look

Verdere voorjaarsmode