Hallo en welkom terug vanuit Hamburg. Hoe was jullie weekend?

Zal ik jullie eens wat vertellen? Soms voer ik een modeshow alleen voor mijzelf op. Dan geef ik mezelf een thema (Frans Molenaar had vandaag helaas geen tijd voor mij ;-)), maak ik een blikje Fanta open (ik drink namelijk geen alcohol) en duik ik mijn kledingkast in. Schoenen uit, muziek aan, ramen open. Ik doe dit vooral graag op zondag, omdat ik op zaterdag graag ga winkelen en dan de volgende dag in alle rust thuis nieuwe combinaties kan uitproberen. Daarnaast heeft het ook een praktische en comfortabele reden: als ik mijn outfit voor de maandag al klaar leg, dan kan ik op maandag nog iets langer slapen. Is dat niet leuk? Maar nu even heel eerlijk - wie van jullie doet dit ook?

Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze look? Ik vind het wijde, rechte model van de rode blouse met structuur op zich al heel erg mooi. Kan worden gecombineerd met de zwarte rok en de witte minimalprint komt op de blouse bijzonder goed tot zijn recht. Ik hoef 's morgens dan nog maar over één ding na te denken... Of ik de blouse in de rok stop of er overheen draag, beslis ik in ieder geval nog niet voordat ik mijn eerste kopje thee heb gehad.

Ik hoop dat jullie ontspannen het weekend uitkomen en morgenvroeg minstens net zo stressvrij als ik de maandag ingaan. Groeten van Jess