Ready to wear

Het leuke van de zomer is dat het de tijd van de rokken is. En voor wie eropuit wil gaan zijn er oneindig veel mogelijkheden. U mag u heerlijk luchtig aankleden terwijl u er toch heel stijlvol uit kunt zien. Op kantoor, tijdens het winkelen, bij uw schoonmoeder... gewoon altijd. Bij de kleuren wit en blauw denk ik aan de zee. Misschien hebben jullie dat ook - ik denk dan aan een zeilboot, ik voel de zon in mijn gezicht en op mijn huid. Een uitgelaten stemming, vrienden om mij heen. En waarschijnlijk behoren deze kleuren om deze reden tot mijn favorieten. Maar helemaal zeker weet ik het niet. Wat ik wel weet is dat deze styling precies bij mijn humeur past. Ik heb waanzinnig veel zin in de zomer.

Perfect daarbij past de wijde maxi-rok met een hoge split aan de zijkant, gecombineerd met de blauw-wit gestreepte top. En als het iets frisser wordt maakt de casual blazer deze outfit helemaal af, die ook goed bij een joggingbroek of in een zakelijke look bij hoge hakken past.

Zo, ik moet straks naar een feestje aan het water. Jullie mogen één keer raden welke outfit ik vandaag aantrek. Ik ben er klaar voor.

Ik zie jullie volgende week zondag weer hier, en misschien eerder op Instagram of Facebook.

Jess

P.S. Een speciale groet aan de mannen vandaag. Wat vervelend voor jullie dat rokjes toch echt iets voor ons meisjes is. Jullie missen echt iets ... Ik wens jullie toch een hele leuke Vaderdag. ;-)