Hier met die nieuwe jurken!

Zomertijd is jurkentijd! Vooral bij temperaturen rond de 30 graden biedt de jurk voordelen. Ze zijn luchtig, laten een deel van de (gebruinde) huid zien en zien er op kantoor goed uit, maar ook bij een gezellige bbq.

In de huidige Street One-collectie hebben we een paar jurken ontdekt die ons bijzonder goed bevallen. Mogen we even voorstellen? Dit zijn onze favorieten:

Off-shoulder-zomerjurken

Een megatrend deze zomer is de off-shoulder-look – dat geldt natuurlijk ook voor jurken. Deze look is schattig en sexy. Een fijn bijkomend effect: ook bij extreme warmte zul je niet gauw gaan zweten, omdat er geen stof in de nek of op de schouders zit. Jurken in een A-lijn zijn voor ieder figuur flatterend.

Jurken met een bloemenprint

Jurken met een bloemenprint zullen waarschijnlijk nooit uit de mode raken. Ze zijn bijzonder vrouwelijk en flatteren het figuur. De variant zonder mouwen is nieuw. Deze staat vooral bij slanke posturen bijzonder goed en is luchtig en licht.

Horizontale strepen

De jurk in een A-lijn met horizontale strepen is bijzonder gemakkelijk te combineren. Met een blazer wordt hij chic, met een jeansjack of leren jas wordt hij cool. De uitlopende rok zorgt voor een klassiek vrouwelijk silhouet. Een subtiel sieraad erbij, et voilà!

Nieuwe jurken bij Street One