Niet alleen voor bikers ...

Hallo allemaal! Zal ik eens wat zeggen? Ik heb gewacht op dit moment! Eerlijk waar. In de zomer heb ik jullie al een aantal stoere kledingstukken voorgesteld. En vandaag is het weer zover. Ik heb erover nagedacht wat ik eens zou schrijven, en heb tijdens het denken eerst een maltbiertje koud gezet. Maltbier ja, ik drink namelijk geen alcohol. ;-) Maar waar hadden we het ook alweer over?

Hebben jullie wel eens van de Motorrad-Gottesdienst in Hamburg gehoord? Dat is jaar na jaar een echt spektakel. Duizenden stoere motoren scheuren met veel lawaai door de Hanzestad, wat niet alleen voor kippenvel op alle armen zorgt, maar ook lang in je herinnering blijft. Bovendien zien we dan hoe we er met een mix van vintage, leer en een vrouwelijk tintje elegant uit kunnen zien. Mij inspireert dit wereldberoemde evenement steeds weer opnieuw. Het ligt dus voor de hand dat ik vandaag een outfit laat zien met een stijlvolle knipoog naar dit evenement. Een knipoog naar alle bikers, en naar iedereen die graag voor een wat stoerdere outfit gaat.

Let op – zo makkelijk is het. Als basis voor de styling gaan we voor Mika. De jeans met een diep kruis heeft een casual model en een echte rock 'n' roll-look door de destroyed-effecten. De jeans kun je mooi met een wit T-shirt, tank of witte blouse dragen. Omdat ik het leuk vind om voor leuke contrasten te zorgen, heb ik hier, zoals te zien is op de foto, gekozen voor het casual geruite blouseshirt met een opvallende col. Dit kledingstuk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afhankelijk van mijn stemming kies ik de kleur, dit keer de blauwe. Als ik dat combineer met het bikerjack met de asymmetrische rits ziet de look er perfect uit. Ik vind deze look absoluut authentiek, en hoop dat het voor veel van jullie inspiratie oplevert. Wat vinden jullie?

Proost, dames!

Groeten van Jess