Drie lentejassen om verliefd op te worden

Eindelijk weer milde temperaturen, zon en fluitende vogels! Tijd om de dikke winterjassen en mantels achter in de kledingkast te verbergen, om plaats te maken voor lichte tussenjassen. Deze drie modeklassiekers krijgen dit voorjaar een trendupdate en zijn daarom onze favorieten:

Het lichte gewatteerde jack: dankzij de vulling is het gewatteerde jack aangenaam warm en ook perfect voor frissere lentedagen. De lange deelnaden maken een echt allroundtalent van de stijlklassieker. Of het nu in de stad is of op een country trip - wie een gewatteerd jack draagt, ziet er sportief en chic uit. Nieuw zijn de zachte pasteltinten: roze en hemelsblauw!

De parka: hij is cool, praktisch en universeel inzetbaar. We hebben het natuurlijk over de parka. Of het nu in het blauw, wit of olijfgroen is - deze robuuste jas past net zo goed bij een casual jeansoutfit als bij een romantische bloemenjurk. Geen wonder dus, dat de parka deze lente weer overal te zien is! De update: de parka is er nu ook met een schattige stippenprint. Het materiaal? Nylon!

De trenchcoat met capuchon: de trenchcoat hoort bij het voorjaar zoals de zon bij Mallorca - en ook dit jaar is dit mode-item een absolute must. Nieuw: de grote capuchon die de trench een sportieve touch verleent en ervoor zorgt dat de jas er zeer sportief uitziet. De licht glinsterende bovenstof zorgt bovendien voor een vleugje glamour. Prachtig!