Kant op jacquard

Hallo ladies! En gentlemen natuurlijk ook. Ik noem jullie heel bewust, want onlangs was het Internationale Mannendag. We hopen dat jullie die dag goed verzorgd zijn, en misschien zelfs getrakteerd zijn op een feestje! ;-)

Dat warme truien niet alleen perfect zijn voor gezellige avondjes voor de open haard laat ik jullie vandaag graag zien. Vooral nu we goed moeten nadenken over wat we moeten dragen bij deze temperaturen is het steeds weer leuk om stijlvolle outfits te ontdekken. Geen enkel jaargetijde is zo feestelijk als het einde van het jaar.

Wat vinden jullie van de iconische trui met een modern jacquarddessin? Voor mij heeft hij alles wat nodig is om een absolute klassieker voor de wintermaanden te worden. Natuurlijk past hij ook bij jeans in het dagelijks leven, maar vandaag heb ik gekozen voor een verleidelijke rok in een leerlook, die door het kantborduursel een onmiskenbare look krijgt.

Mijn conclusie: ook buiten de zomer kun je er geweldig uitzien in een rok. Het draait allemaal om de combinatie. Dus mannen, hoe zit het ermee? Ga weer eens mee als jullie vriendinnen gaan shoppen. Ik ben er zeker van dat veel van hen het leuk zouden vinden om jullie mening over mode te horen.

Veel plezier!

Jess