Ik ben van top tot teen exotisch ingesteld

Kleren maken de man of vrouw. En ik ben momenteel zo tropical. Ik verlang naar palmbomen… "Ik ben van top tot teen exotisch ingesteld. Want dat is mijn wereld. En verder niets. Dat is wat ik moet doen, mijn natuur…" - dat galmt door mijn hoofd, natuurlijk met de stem van Marlene Dietrich. Ik lach stilletjes in mezelf. De vakantie heeft me blijkbaar goed gedaan – het lijkt wel of er een palmboom in mijn hoofd is geplant. En dat is goed. Want ik voel me opperbest en draag veel zonneschijn met me mee.

Wat vinden jullie van exotische motieven? Allover-prints zijn voor mij het perfecte contrast met monochrome elementen. Shiva past er bijvoorbeeld geweldig bij. Dat is de zuiver belijnde rok die los om de taille valt en ook in de zomer een plezier is om te dragen. Wie tot nu toe terughoudend was met grote dessins, begint zo zijn eigen urban safari. En wie zin heeft in een nog groter exotisch statement, moet hier eens een kijkje nemen ;-)

Ik vind het nu al spannend en ik verheug me zoals altijd op jullie styling. Laat jullie favoriete combinaties zien met de rok, met het schattige "Ciao"-T-shirt Nuala of met de blouson Maya, die fantastische metallic-elementen heeft. Gebruik de hashtag #mystreetone op Instagram, dan vind ik de foto's gegarandeerd. En misschien delen we jullie berichten wel.

Hoe dan ook, ik verheug me op jullie ideeën.

Blijf altijd trouw aan jezelf! En laat die dessins maar zien. Het wordt geweldig, dat weet ik zeker. Laten we samen de wereld wat vriendelijker maken…

Jess

PS: Hartelijk dank aan de dames van de Grüne Flora in Hamburg voor de fantastische ontvangst. Wie in Hamburg is en in een geweldige sfeer mooie bloemen wil kopen, moet echt even langs gaan bij de Grüne Flora :-)