Supertrendy: Gewatteerde jassen

Als de dagen merkbaar kouder worden en de wind ons om de oren vliegt, willen we eigenlijk nog maar één ding: ons warm aankleden. Omdat we normaal gesproken niet de luxe hebben om ons dagenlang in ons gezellige, warme huis te verbergen, hebben we iets nodig dat ons echt opwarmt. Gewatteerde jassen bijvoorbeeld! Het handige is dat deze superlichte herfstjassen niet alleen heel goed weer en wind trotseren, maar ook erg flatteus zijn.

In de herfst van 2018 is dit type jas weer volop in de mode. Dat kan bijvoorbeeld een klassieke gewatteerde jas met horizontale siernaden zijn, maar ook de iets elegantere variant met schuine naden. Tot de heupen of als lange mantel: de gewatteerde jas is oneindig variabel en een investering die op lange termijn loont. De jas zal nooit echt uit de mode raken.

Ook de nylon parka met een gewatteerde binnenkant is zeer stijlvol en echt geschikt voor iedere dag. Ook de handige lengte is mooi: u krijgt het in deze jas gegarandeerd niet koud, maar toch laat de parka genoeg bewegingsvrijheid over voor allerlei vrijetijdsactiviteiten. Ook de capuchon mag hier natuurlijk niet ontbreken! Nu is er echt geen reden meer om u thuis te verbergen. ;)

Liefde voor jassen