Dancing queen

Hallo, lieve allemaal! Zijn jullie ook zo blij nu de zomer weer bijna voor de deur staat? Vol energie geniet ik zo vaak als ik kan van de frisse lucht door mijn haren, en van het gevoel van de eerste kriebelende zonnestralen op mijn gezicht (vergeet de zonnebrand niet ;-)). Eindelijk kunnen onze lichtere outfits weer uit de kast.

Het valt me altijd moeilijk om een keuze te maken, omdat we nu kunnen kiezen uit zoveel meer kleuren en zoveel meer vormen. Maar ik vind het altijd leuk om voor een uitnodiging te staan, zoals jullie al wel weten na mijn laatste post over de etnische look! Eén ding heb ik me voorgenomen: ik wil dit jaar een bewuste keuze maken voor een of meerdere key pieces. Het is net als met sneakers, die al lange tijd niet meer weg te denken zijn en inmiddels onze all-time-favourites zijn geworden.

Dit jaar zijn onze favorieten onder andere de prachtige nieuwe blouses met volants, die jullie vast al hebben ontdekt in de kleuren lichtblauw, roze en wit. Maar dat is zeker niet alles! Nee, dit jaar zijn volants overal te vinden.

Of het nu op blouses, jassen, broeken, jurken of rokken is, dit seizoen kunnen we niet meer om de golvende, zachte ruches heen! Geloof mij! De volantmodellen van Street One die je hier op de outfitfoto's ziet wil ik het liefste nooit meer uittrekken. De speelse volantmouwen aan het witte jasje zien er geweldig uit met de basic roze top. De hoody met volants is casual en betoverend tegelijk en de grijze slim fit-jeans met volants aan de pijpen voelt heerlijk aan op de huid nu het langzaam steeds warmer wordt. Hij valt zo licht en soepeltjes om mijn lichaam, elke beweging voelt als een dynamische golf! Ik hou ervan om door de woonkamer te dansen, en ik ben vast niet de enige! Met mijn nieuwe kleding met volants voel ik me zo elke dag, want zelfs zonder muziek zwieren ze mee met elke beweging die ik maak.

Dansen door het leven is sowieso mijn favoriete bezigheid! En op de kalender lees ik dat het volgende week al de Internationale Dag van de Dans is. Dus - ik begin er alvast maar mee en dans de zomer tegemoet.

Doe met me mee, en neem elk dag een moment de tijd om te dansen en even nergens aan te denken! Dat maakt je dag licht en vrolijk.

Dance. Relax. Take it easy!

Jess.

Shop the Look

Meer ziet er geweldig uit