Bloemenprint

Een goed humeur, rust en het gevoel van lente en zomer – waarschijnlijk denk je daaraan als je kleurrijke bloemen ziet. Daarom is het fijn dat de bloemenmotieven ook in het voorjaar en de zomer bij ons blijven. Dat past goed bij het bloeiseizoen. Op blouses, jurken of rokken – ze zijn overal te vinden en horen als must-have van dit seizoen gewoon thuis in iedere kledingkast.

Ook ik hou erg van bloemen. Vroeger minder, maar tegenwoordig koop ik regelmatig verse bloemen op de markt. Ja, ik koop ze voor mezelf.
Op dit moment zijn het paarse tulpen die ik hier in mijn woonkamer heb staan. Ik moet toegeven dat ik geen groene vingers heb, zelfs een cactus overleeft het niet bij mij :-(. Ik heb geen idee hoe dat kan, maar daarom vind ik het extra leuk als ik verse bloemen hier op mijn eettafel heb staan.

Van het echte boeket sla ik een bruggetje naar de op dit moment populaire bloemenprint. Oké, bloemen waren volgens mij nooit echt uit de mode, maar op dit moment passen ze gewoon perfect bij de lente.

De actuele bloemenprint is echt iets heel bijzonders, want het gaat om de zogenaamde "digital print". Deze print ontstaat door een kwalitatief hoogwaardig printproces, waardoor de print heel helder wordt. De lijnen vervagen niet en de kleuren zijn prachtig.. Bovendien hebben deze modieuze kledingstukken een leuke achterkant. De print is aan de achterkant niet te zien ;-)

Ik heb een bloemenprint als sjaal, als top en als broek voor jullie gecombineerd. Hier kunnen jullie je favoriete look uitzoeken.

Dus, ladies, koop een keer een mooie bos bloemen voor jezelf en wacht niet tot ze jullie gegeven worden ;-) of ga direct naar de bloemenprintcollectie van Street One.

Groeten van Jess

Shop the Look

Meer bloemenprints