Alles stil

Het is bijna zover, lieve lezers. Stilte voor de storm. De kerstsfeer hangt in de lucht. De winkelstraten en winkelcentra lopen vol en iedereen slaat groot in, alsof de winkels voor altijd gesloten worden. Ik heb besloten om eens goed na te denken over wat mij motiveert, wat ik nou echt belangrijk vind. Ik heb heel veel zin in de feestdagen. Hoe ziet het er bij jullie uit? En wat vinden jullie ervan?

In alle haast en bij de hectische tijd voor kerst wil ik jullie graag twee dingen meegeven. Als eerste mijn outfit voor deze week. Deze look is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar kan het hele jaar door gedragen worden. Thuis of op het werk. Als basis neem ik een jeans, bijvoorbeeld de zwarte jeans Crissi, die met bijna alles gecombineerd kan worden. Ook de jeans York in dark blue is zeer geschikt. Beide broeken zijn heel comfortabel door elastaan in de stof. Bij allebei de broeken past een casual, cosy blazer, die zorgt voor een leuke zakelijke look. De echte highlights zijn de twee shirts, die nu te krijgen zijn bij Street One. Met de liefdevolle prints zie je er niet alleen geweldig uit, je geeft de wereld voor kerst en alle andere dagen in het jaar ook iets bijzonders mee: je bent zelf de boodschapper van de liefde.

Ook wil ik graag nog iets anders bijzonders kwijt, omdat ik wil dat jullie van de kerst genieten. Neem even een momentje rust. De Duitse schrijver Theodor Storm heeft ons met dit gedicht een sfeervolle groet nagelaten:

Het kerstfeest
Vanuit de hemel tot in de diepste valleien
schijnt het zachte licht van een ster op ons neer,
uit de dennenbossen stijgt een geur op
en de nacht wordt verlicht door kaarsen.

Mijn hart wordt opgeschrikt door vreugde
het fijne kerstfeest komt eraan!
Ik hoor kerkklokken in de verte,
sprookjesachtig en vertrouwd.

Een vrome betovering daalt over me neer,
aanbiddend, verwonderd
zie ik het gebeuren,
ik voel dat een wonder geschied is.

Stilte. Geur. Wonderen. Alles op het juiste moment. Deel het met anderen en spread the word...
Ik wens jullie plezierige dagen vol liefde en warmte. Alles komt goed.
Liefde hangt in de lucht – ik wens jullie vanuit het diepst van mijn hart een fijne kerst.
Jess

Shop the Look: