Keurmerken en onderscheidingen

Gecertificeerd door Trusted Shops

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit – dat geldt voor uw online-aankopen en voor het uitvoeren van uw bestellingen. Het certificaat “Trusted Shops” biedt maximale kopersbescherming: meer dan 100 verschillende criteria op het gebied van kredietwaardigheid, beveiligingstechnologie, prijstransparantie, informatieplichten, klantenservice en gegevensbescherming van onze onlineshop zijn gecontroleerd en gecertificeerd. Meer informatie: https://www.trustedshops.nl

Gouden medaille bij de Oxid Award

Bijzonder trots zijn we op de uitreiking van de "Golden Cart 2013" voor innovatief shopdesign, usability en technische stabiliteit van de onlineshop.

Gegarandeerd: mode zonder echt bont

Wij ondersteunen de dierenbescherming en produceren zonder bont! Street One is met de CBR Fashion Group lid van het "Fur Free Retailer Programm" en treedt zodoende op tegen het gebruik van echt bont. Hierbij hebben wij ons ertoe verplicht, ieder soort kleding, accessoires en andere producten zonder het gebruik van bont te produceren en te verkopen.

Grootst mogelijke dataveiligheid door versleuteling

In onze onlineshop betaal je veilig, snel en ongecompliceerd. Jouw gegevens worden beveiligd per 128 bits SSL-versleuteling naar ons doorgestuurd. De versleutelde informatie omtrent je bestelling, naam, adres, creditcard of bankgegevens kunnen zodoende niet door buitenstaanders worden gelezen.

  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1