Het begin van de lente

Hoi! Hoe gaat het ermee? Hebben jullie een leuke week gehad? Wat hebben jullie gedaan dit weekend? Met mij gaat alles goed, mijn week was geweldig en alles loopt op rolletjes. En ik heb een vrije dag genomen om weer een keer terug te gaan naar één van mijn favoriete plekken. De haven van Hamburg straalt met de Elbe voor mij de magie van het buitenland uit, die ik niet kan weerstaan. Er zijn zelfs palmbomen daar! Oké, geen echte planten, dat hebben jullie waarschijnlijk zelf ook wel gezien... Maar het past zo goed bij het thema, dat ik deze plek wel moest bezoeken

Mijn outfit van de dag was de supercomfortabele, met palmbladeren bedrukte cargobroek Carlson, samen met het shirt met ronde hals Nadia. Witte sneakers passen daarbij als Sissi bij Franz, als de maan bij de sterren, of als Manhattan bij Sex and the City. Of niet soms? Het highlight van deze outfit is wat mij betreft Marissa (bij die naam moet ik altijd meteen aan de serie The O.C. denken ;-) jullie ook?!). Marissa is de roze blouson van kunstsuède. Alleen al de gouden palmbomen die zichtbaar zijn in de binnenvoering maken het jasje op bescheiden wijze spectaculair en uniek.

Kaki en roze zijn op dit moment mijn absolute favorieten. Ze zijn samen met de supermodieuze alloverprints niet alleen een duidelijk modestatement – ze stralen ook een exotische, lenteachtige en frisse look uit. En toen ik kort mijn ogen sloot en de meeuwen om me heen hoorde, voelde het heel even alsof ik op het strand stond. Ik heb alles wat mijn hartje begeert, ik voel me als herboren.

Mag ik jullie iets meegeven van dit heerlijke gevoel? Ik heb er zo veel van, dat ik het graag wil delen met anderen. Geniet ervan in deze nieuwe, prachtige week.

Jess

P.S. Vergeet niet te genieten van het begin van de lente ;-)